Topeak
Topeak trailer Journey + tas 26/28
Levering in 1 / 2 dagen
Onze Prijs € 379,54 Normale Prijs € 549,95
Elders nog voordeliger dan onze scherpe prijs? Ja

Topeak trailer Journey + tas

Topeak trailer Journey + waterdichte tas, geschikt voor quick release naven, maximaal laad gewicht 32 kilogram.
Opties voor steekassen los bij te bestellen.

Voor 26”, 27,5”, 29” & 700C Wielen

Deze moderne combinatie van trailer en drybag is perfect voor een ritje naar de markt of een reis over een continent. Met een elegant frame, kan het lichtgewicht maar robuuste aluminium ontwerp elke toerbelasting aan met voorspelbare en stabiele wegmanieren.

Met SlideLock-snelkoppelingen kan de berijder de aanhanger gemakkelijk bevestigen of verwijderen, of met een extra optionele montage, de aanhanger op een tweede fiets installeren.

Een op maat gemaakte waterdichte drybag past veilig in de trailer en kan ook dienst doen als zelfstandige bagage. Past op fietsen met achtervorkafstand van 130 mm of 135 mm met 26”, 27,5”, 29” of 700c wielen.

Dit artikel is te groot om naar een pakketshop te verzenden. We kunnen deze enkel naar een normaal huis- of werkadres verzenden.

Handleiding in PDF

fietsenwinkel

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Topeak trailer Journey + drybag
Uw waardering
Vragen
Hallo Zoals besproken de vraag Topeak trailer Journey + tas 26/28 is deze te monteren op de Mountainbikes of moet ik daar de set voor bij bestellen met ART NO: TRK-TTRSP01 De Bike die we gebruiken zijn van merida
Als de fietsen een bredere inbouwbreedte achter hebben (142 mm bijvoorbeeld) of gebruik maken van steekassen in plaats van quick releases dan dient u adapters voor steekassen bij te bestellen. U kunt deze vinden als gerelateerde producten.
Zelf een vraag stellen?
Vragen?