Abus 880

Abus
Slot Ketting Abus 880/110 Steel-O-Chain Zwart
Uitverkocht
Elders nog voordeliger dan onze scherpe prijs? Ja

Abus 880

Steel-O-Chain

Het Kettingslot Abus 880 Steel-O-Chain is ook verkrijgbaar in de lengtes van 85 en 110 cm. Abus heeft vele verschillende soorten fietssloten speciaal voor u. Bekijk snel het gehele assortiment op onze website!

Kettingslot Abus 880 Steel-O-Chain is aanbevolen voor omgevingen waarbij het risico op diefstal normaal is. Het fietsslot bestaat uit een vierkantketting met schakels van 8mm dik. De schakels van dit kettingslot heeft schakels die gemaakt zijn van gehard staal en dit fietsslot is beveiligd tegen uitboren. Het slotmechanisme maakt gebruik van een Abus kwaliteitscilinder.

Dit kettingslot heeft een automatische vergrendeling waardoor het zeer gebruiksvriendelijk is. Hieraan toevoegend hoort er een symmetrische sleutel bij. Handig aan een symmetrische sleutel is dat het omkeerbaar is (op twee manieren in het slotgat te steken).
Dit fietsslot is daarnaast ook voorzien van een stevige hoes. Deze hoes zorgt ervoor dat uw fiets beschermt blijft tegen krassen en andere beschadigingen door de ketting.  

Een van de grootste voordelen van de Abus 880 is dat het een lengte heeft van 85 of 110cm. Door middel van deze lengte kunt u uw fiets vastbinden aan een vast voorwerp zoals een lantaarnpaal of fietstenrek. Dit is bovendien ook een van de veiligste manieren om uw fiets op slot te zetten.

Kenmerken
ART gekeurdJa
Type slotKettingslot
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Abus 880
Uw waardering
Uw Vraag :Abus 880
Stel als eerste een vraag.
Vragen?