Abus 7200 zonder houder

Abus
Slot Kabel Abus Type 7200 Lengte 110 Centimeter Ivera Steel-O-Flex Zwart
Uitverkocht
Elders nog voordeliger dan onze scherpe prijs? Ja

Abus 7200 zonder houder

Abus 7200 ivera steel-o-flex is verkrijgbaar in de lengtes van 85 en 110 cm. Daarnaast zijn er vele soorten fietssloten van Abus in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar via onze website. Kwaliteit is iets waar Abus veel waarde aan hecht, dit is ook altijd terug te zien in de producten. Bekijk het gehele assortiment van Abus op onze website. Wij bieden u ook fietssloten aan van andere zeer goede merken zoals Axa, kryptonite en nog veel meer.

Het staal van dit fietsslot is voorzien van een flexibele hoes dat uw fiets beschermt tegen krassen en dergelijke beschadigingen die door het staal veroorzaakt kunnen worden.

 

Kettingslot Abus 7200 ivera steel-o-flex zwart is gemaakt van speciaal gehard staal die zorgt voor optimale bescherming. De schakels met een dikte van 7mm vormen samen een ketting van een lengte van 85 of 110 cm. Handig aan een kettingslot is dat het eenvoudig te binden is aan een vaststaand object, zoals een fietsenrek of lantaarnpaal.

Dit fietsslot is gebruikersvriendelijk en zorgt het voor optimale bescherming zodat u met een gerust hart uw fiets kunt verlaten. Het is ook mogelijk om het kettingslot voor andere tweewielers te gebruiken naast je fiets. U krijgt er nog twee sleutels bij van ons die heel handig zijn, omdat ze omkeerbaar zijn.

 

Eigenschappen:

  • Lengte: 85 of 110 cm
  • Dikte schakels: 7mm
  • Kleur: zwart/blauw
  • Symmetrische sleutel
Kenmerken
Type slotKettingslot
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Abus 7200 zonder houder
Uw waardering
Uw Vraag :Abus 7200 zonder houder
Stel als eerste een vraag.
Vragen?