Ortlieb Koerierstas Pro

Waardering:
94% of 100
Ortlieb
Ortlieb Koerierstas Pro biedt de professionele mogelijkheid voor extra reclame-inkomsten resp. eigenreclame.
Uitverkocht
€ 139,99
Elders nog voordeliger dan onze scherpe prijs? Ja

Ortlieb Koeriertas Pro

De Ortlieb Koerierstas Pro. De slimme koerier verspreidt zijn boodschap niet alleen gestouwd in zijn tas, maar ook naar buiten toe, voor iedereen zichtbaar. Deze tas is wereldwijd de favoriete keuze van professionele fietskoeriers.

De Ortlieb Messenger Bag Pro biedt de professionele mogelijkheid voor extra reclame-inkomsten resp. eigenreclame. In het transparante, waterdichte insteekvak op de rug past een A3-affiche. Ook het interieur van de tas heeft Ortlieb met insider-knowhow ontworpen: de losknoopbare binnentas met ritssluiting voor vrachtbonnen, plattegronden, pennen enz. is bijzonder doordacht.

Het organizervak voor belangrijke papieren houdt dankzij de praktische onderverdeling orde op zaken. De rolsluiting met extra lang klittenband maakt de tas makkelijk en snel toegankelijk en heeft geen moeite met zendingen van buitengewoon formaat.

Wie de hele dag op de weg zit, kent het belang van veiligheidsvoorzieningen: de Ortlieb Koerierstas Pro heeft grote reflectoren aan alle kanten. Deze Ortlieb tas heeft recent een aantal nieuwe details gekregen. Zo heeft deze tas nu een transporthandvat, een geoptimaliseerde bevestiging voor een (veiligheids)riem, een achterkant van schuim wat zorgt voor betere ventilatie en een verstevigde onderkant met hoekbeschermers en noppen zodat de tas rechtop kan blijven staan.

Deze tas wordt geleverd inclusief de accessoires Organizer, A3 verdeler en de 'heupgordeltas' voor koeriertas. Als accessoires kunt u nog keuzen voor de houder voor een mobiele telefoon en de beugelslothouder.

Maten
hoogte: 50 cm
breedte: 39 cm
diep: 155 cm
Gewicht: 1950 g.
volume: 39 ltr.


Gegevensblad in PDF

  Ortlieb Koeriertas Pro

Kenmerken
Materiaalsoortpolyesterweefsel met PVC coating
MateriaalPD620, PD620C
StofdichtheidVolledig beschermd (IP6x)
WaterdichtheidWaterdicht (IPx4)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ortlieb Koerierstas Pro
Uw waardering
Uw Vraag :Ortlieb Koerierstas Pro
Stel als eerste een vraag.
Vragen?