Privacy en Cookie Policy


Privacy statement
Rat Bikes respecteert uw privacy. Indien u gebruik maakt van onze website of op een andere manier persoonlijke informatie verstrekt stemt u in met ons beleid op dit vlak. Rat Bikes is de verantwoordelijke voor het verwerken van uw persoonsgegevens zoals is omschreven in, en conform de de Nederlandse Wet Bescherming Persoonsgegevens tot en sinds mei 2018 in en conform de Europese Algemene Verordening Persoonsbescherming.

Wij zullen uw persoonsgegevens alleen gebruiken in overeenstemming met de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) 2010. We verzamelen om twee redenen informatie over u: ten eerste, om uw bestelling te kunnen verwerken en, ten tweede, om u de best mogelijke service te kunnen verlenen. Wij zullen u in de toekomst geen e-mails sturen tenzij u ons daarvoor toestemming heeft gegeven.

Rat Bikes gebruikt de gegevens die u aan ons verstrekt voor het volgende: 

1. het verwerken van uw order en het uitvoeren van onze dienstverlening;
2. afhandeling van door u aangevraagde of van u verkregen informatie;
3. informatievoorziening over actuele ontwikkelingen (enkel indien door u aangegeven)
4. verbetering en beveiliging van onze website.
5. registreren bezoekersgegevens van onze website en samenstellen van gebruiksstatistieken.

Heeft u hierover vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op.

Het gebruik van cookies door websites onder het beheer van Rat Bikes. Volledige omschrijving conform EU wetgeving voor het gebruik van cookies.

Deze privacy policy legt uit hoe Rat Bikes informatie gebruikt en beschermt die u geeft aan Rat Bikes wanneer u deze website gebruikt. Rat Bikes is vastbesloten om uw privacy volledig te beschermen. Als we u om informatie vragen dan zal dat enkel en alleen zijn voor gebruik conform deze privacy voorwaarden. Rat Bikes kan deze voorwaarden van tijd tot tijd wijzigen door deze pagina te wijzigen. U kunt deze pagina altijd raadplegen om er zeker van te zijn dat u het eens bent met onze privacy voorwaarden.

Wat we kunnen vastleggen tijdens uw bezoek
- naam
- contact informatie inclusief email adres
- demografische informatie zoals postcode
- andere relevante informatie met betrekking tot ons aanbod aan u

Voor de uitgebreide lijst van cookies kunt u de lijst van door ons gebruikte cookies raadplegen.

Wat we doen met verzamelde informatie

We verzamelen informatie om te kunnen begrijpen waar u naar op zoek bent en hoe we u beter van dienst kunnen zijn. Informatie kan worden aangewend voor

- Intern bijhouden van klantinformatie
- Het verbeteren van informatie over onze producten en diensten
- Het verzenden van nieuwsbrieven indien u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief. Indien u zich daar niet voor heeft aangemeld dan zullen wij u nooit een nieuwsbrief of andere reclame sturen.

Veiligheid

Wij hebben passende maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat uw informatie veilig is. Om te voorkomen dat uw informatie door ongeautoriseerd gebruik wordt geraadpleegd hebben we zowel fysieke en electronische maatregelen genomen. Ook zijn er interne bedrijfsstructuren om de beveiliging op een zo hoog mogelijk niveau te brengen.

Hoe wij cookies gebruiken

Een cookie is een zeer klein bestand dat toestemming vraagt om zich op de harde schijf van uw computer te vestigen. Elke website die u bezoekt gebruikt cookies.
Indien u en / of uw browser toestaat om de cookie te gebruiken wordt deze toegevoegd. Cookies helpen onze site om u te behandelen als een individu en de site zo goed mogelijk naar uw wensen af te stemmen.

Wij gebruiken log cookies om te weten welke pagina's u op onze site bezoekt. Dit helpt ons om onze website verder te verbeteren en aan te passen aan uw klantwensen. Wij gebruiken deze informatie enkel statistisch en niet op klantniveau.

Een cookie geeft ons nooit toegang tot uw computer of enige informatie over u behalve die data die u zelf wenst te delen met ons. U kunt in uw internetbrowser uw voorkeuren voor het wel of niet accepteren van cookies aanpassen.

Zakelijkse webanalyse
- Google Analytics is een systeem dat door veel websites gebruikt wordt om informatie op te slaan over wie er de website bezoekt. Google maakt zes verschillende cookies aan die een geldigheidsdatum hebben van 30 minuten tot wel 2 jaar. Deze cookies worden hoofdzakelijk gebruikt om onderscheid te kunnen maken tussen mensen die de website voor de eerste keer bezoeken en regelmatige bezoekers aan de website. Anonieme klanten, die de website voor de eerste keer bezoeken, krijgen een anoniem klantnummer toegewezen, waarmee de juistheid van de data van Google Analytics en de gebruiksvriendelijkheid van de website voor anonieme klanten gegarandeerd wordt. Deze cookies bevatten geen persoonsgebonden informatie en kunnen niet naar de klant/bezoeker teruggeleid worden.

Ga voor meer informatie over Googles gebruik van cookies naar http://www.google.co.uk/intl/nl/policies/privacy/.

Plug-ins sociale netwerksites

Sociale netwerksites als Facebook, Instagram, Youtube en Twitter gebruiken plug-ins om gegevens op te slaan over het navigatiegedrag van gebruikers.

Externe links

Onze website kan soms linken naar andere relevante websites. Op het moment dat u onze website verlaat dan moet u ervan op de hoogte zijn dat wij niet verantwoordelijk of aansprakelijk zijn voor het privacy beleid van de externe website. .

Beheren van uw persoonlijke informatie

U kunt ervoor kiezen om het gebruik van uw persoonlijke informatie te beperken. Als u bij ons een klantaccount heeft aangemaakt maar geen bestelling geplaatst dan kunt u ons e-mailen met de vraag om uw klantgegevens te verwijderen. U kunt ons ook e-mailen als u wilt worden uitgeschreven van onze nieuwsbrief (indien aangemeld), vanuit de nieuwsbrief kunt u zich ook altijd rechtstreeks uitschrijven.

Wij zullen uw informatie nooit verkopen, distribueren of uitlenen aan derden tenzij wij hiervoor wettelijk verplicht worden door de autoriteiten.

U kunt een kopie ontvangen via e-mail met de relevante data die wij van u bewaren. Hiervoor kan een financiële vergoeding worden gevraagd indien u geen bestellingen heeft geplaatst via onze webshop, voor onze klanten is dit kosteloos. Als u een kopie wenst e-mail ons dan.

Bedrijfsgegevens

Statutaire bedrijfsnaam Rat Bikes
Dovenetelstraat 25
3053 JD Rotterdam
Nederland

KvK: 24441122
Bank: Knab
BIC: KNABNL2H
IBAN: NL28 KNAB 0256 5826 37
BTW: NL134790674B02

Lijst van door ons gebruikte cookies

De onderstaande tabel geeft een lijst van onze cookies en wat zij eventueel doen. Dit wil niet zeggen dat alle cookies ook altijd actief zijn. Alle cookies verzamelen enkel informatie die u zelf wenst te delen met ons. Onze cookies kunnen geen informatie verzamelen over informatie waarvan u heeft aangegeven deze niet met ons te willen delen.

COOKIE naamCOOKIE Omschrijving
CART Legt een verband tussen u en uw winkelwagen
CATEGORY_INFO Bewaart categorie informatie op de pagina zodat deze sneller geladen kan worden.
COMPARE De items die u in de lijst 'te vergelijken producten' heeft
CURRENCY De valuta eenheid die u prefereert.
CUSTOMER Een versleutelde versie van uw klantid bij de winkel.
CUSTOMER_AUTH Een indicator of u bent ingelogd bij de winkel
CUSTOMER_INFO Een versleutelde versie van de klantgroep waarin u bent ingedeeld zodat wij u de juiste productprijs kunnen opgeven.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Bewaart de ID van de klantgroep
EXTERNAL_NO_CACHE Een vlag die aangeeft of de pagina in cache moet worden opgeslagen
FRONTEND Uw sessie ID op de server
GUEST-VIEW Geeft gasten toestemming om hun eigen bestelling aan te passen
LAST_CATEGORY De laatste categorie die u bezocht op onze website
LAST_PRODUCT Het laatste product wat u bekeek op onze website
NEWMESSAGE Geeft aan wanneer u een nieuw bericht ontvangt via de website
NO_CACHE Geeft aan of het cachegeheugen toegankelijk is
PERSISTENT_SHOPPING_CART Een link naar uw winkelwagen en laatst bekeken producten
POLL De ID van op onze website ingevulde enquêtes
POLLN Informatie over welke enquête u al op onze website heeft ingevuld
RECENTLYCOMPARED Items die u recent op onze website heeft vergeleken
STF Informatie over welke producten u heeft doorgestuurd aan vrienden.
STORE De taal die u heeft ingesteld voor onze website
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indicator of cookies gebruikt mogen worden
VIEWED_PRODUCT_IDS Recent bekeken producten
WISHLIST Versleutelde lijst van producten op de wenslijst
WISHLIST_CNT Aantal items op wenslijst

Disclaimer

Wij zullen uw persoonsgegevens nooit zonder uw uitdrukkelijke toestemming aan derde partijen doorspelen. Uw persoonsgegevens zijn vertrouwelijk en u zult nooit ten gevolge van een bestelling bij Rat Bikes ongewenste e-mails ontvangen. U kunt u aan- en afmelden voor nieuwsbrieven en e-mails over relevante aanbiedingen door daarvoor op de relevante links in de correspondentie te klikken.

Heeft u nog vragen over het privacybeleid van Rat Bikes, stuur dan een e-mail naar info@rat-bikes.com.

Vragen?