Telefoon +31 10 737 12 19

Welkom bij Fietstassenwinkel.com

Quick-Lock 2

QUICK-LOCK2 SYSTEEM

Kenmerken van het Quick-Lock2 systeem

Dit houdersysteem voor fietstassen is de verdere ontwikkeling van het grensverleggende ORTLIEB Quick-Lock1 houdersysteem. Omdat alle haken zonder gereedschap passend voor de bagagedrager ingesteld kunnen worden, is een overgang van de tassen naar een andere fiets zeer eenvoudig. In tegenstelling tot Quick-Lock1 kan bij deze versie achteraf een diefstalbeveiliging voor de fietstassen voorzien worden.

QUICK-LOCK2 Video

Vergrendeling en Ontgrendeling

Automatische sluiting en opening van de haken.
Automatische vergrendeling en ontgrendeling van de haken door simpel het optillen van de tas aan het handvat.
ql2_frontal

Houderrails

De Quick-Lock haken kunnen aangepast worden aan de rail, dit is noodzakelijk, want iedere bagagedrager vereist een individuele hoekpositionering om een optimale bevestiging van de fietstas mogelijk te maken. De bevestigingscomponenten kunnen aangepast worden aan ieder rek zonder gebruik van gereedschap.
Dankzij verschillende grote inzethaken kan het nieuwe Quick-Lock2-haaksysteem variabel worden afgesteld op bagagedragers met een buisdiameter van 8-16 mm.
De haken kunnen heel eenvoudig op de gewenste afstand gebracht en vastgeschroefd worden.
Alle fietstassen kunnen zowel aan de linker- als aan de rechterkant bevestigd worden. De Office Bags en de Downtown echter, zijn in de fabriek voor de linkerkant (rijrichting) van de bagagedrager ingesteld. Dankzij de draaibare houderrails kan de Office Bag en de Downtown naar keuze links of rechts aan de bagagedrager bevestigd worden.
ql2_oben

Onderste haak

De onderste haak, bevestigd op een ellipsvormige rail, kan variabel horizontaal en verticaal versteld worden en tevens met stappen van 45° worden gedraaid.
ql2_unten

Bescherming tegen doorschuren

De Front-Roller Classic en de Sport-Packer Classic zijn voorzien van een onderste rail die tevens fungeert als bescherming tegen doorschuren rond de voorste snelspanas (vooral bij Lowrider-bagagedragers).