Telefoon +31 10 737 12 19

Welkom bij Fietstassenwinkel.com

Quick-Lock 2.1

QUICK-LOCK2.1 SYSTEEM

Gebaseerd op het QL2 systeem. .

QUICK-LOCK2.1 Video

Kenmerken van het QuickLock 2 systeem

 

Automatische sluiting en opening van de haken

Automatische vergrendeling en ontgrendeling van de haken door simpel het optillen van de tas aan het handvat.

Bovenste en onderste haken zijn zonder gereedschap instelbaar

De QL haken kunnen aangepast worden aan de rail, dit is noodzakelijk, want iedere bagagedrager vereist een individuele hoekpositionering om een optimale bevestiging van de fietstas mogelijk te maken. De bevestigingscomponenten kunnen aangepast worden aan ieder rek zonder gebruik van gereedschap.

Groot verstelbereik van de QL 2 haken op de rail

De haken kunnen heel eenvoudig op de gewenste afstand gebracht en vastgeschroefd worden.

Variabele aanpassing van de onderste haak

De onderste haak, bevestigd op een ellipsvormige rail, kan variabel horizontaal en verticaal versteld worden en tevens met stappen van 45° worden gedraaid.

Bescherming tegen doorschuren

De onderste rail van de modellen Front Roller Plus en Sport Packer Plus fungeert tevens als bescherming tegen doorschuren rond de voorste snelspan-as.

Draaibare houderrails voor Office Bags

Alle fietstassen kunnen zowel aan de linker- als aan de rechterkant bevestigd worden. De Office Bags echter, zijn in de fabriek voor de linkerkant (rijrichting) van de bagagedrager ingesteld. Dankzij de draaibare houderrails kan de Office Bag naar keuze links of rechts aan de bagagedrager bevestigd worden.

Variabele afstelling op buisdiameters van 8-16 mm

Dankzij verschillende grote inzethaken kan het nieuwe QL2-haaksysteem variabel worden afgesteld op bagagedragers met een buisdiameter van 8-16 mm.
Ortlieb QuickLock 2


Ortlieb QuickLock 2


Ortlieb QuickLock 2
1

Diefstalbeveiliging voor fietstassen

Een borgkabel, welke als extra accessoire in de QL2-rail gemonteerd wordt, zorgt ervoor dat de fietstassen aan de fiets kunnen blijven hangen, zonder dat u bang hoeft te zijn dat de tassen gestolen kunnen worden. De lust van de borgkabel is zowel geschikt voor kabelsloten als beugelsloten.

De diefstalbeveiligingskabels zijn verkrijgbaar in twee maten, zodat niet alleen tassen met een lange QL2-rail (Back Roller, Bike Packer, Office Bag, Bike Shopper en motorzijtas) kunnen worden bevestigd, maar ook de tassen met een kortere QL2-rail (Sport Packer en Front Roller).

5 Artikel(en)

per pagina

5 Artikel(en)

per pagina