Telefoon +31 10 737 12 19

Welkom bij Fietstassenwinkel.com

Garantie

5 Jaar garantie op Ortlieb Tassen

Ortlieb producten hebben een fabrieksgarantie van 5 jaar voor. Deze garantie geldt enkel voor ontstane gebreken die kunnen worden toegeschreven aan een onvoldoende of gebrekkige (ver)werking van de materialen die door Ortlieb worden gebruikt. Deze garantie gaat in vanaf de datum van aankoop.

De garantie geldt dus niet indien de producten niet worden gebruikt voor de omschreven doeleinden en bij roekeloos en onzorgvuldig gebruik. De uiteindelijke garantiebepaling vindt plaats door Ortlieb of hun agent in Nederland.

Garantie op andere merken

Voor de overige door ons verkochte merken tassen, accessoires en onderdelen geldt dat wij de fabrieksgarantie doorgeven.

Een garantie aanmelden
fietstassenwinkel.comis onderdeel van het bedrijf Rat Bikes en behandelt enkel garanties van producten die bij ons zijn gekocht. Is dit het geval en wilt u aanspraak maken op de garantie dan kunt u de volgende stappen ondernemen:

Stap 1
- Controleer aan de hand van de voorwaarden voor garantie of u aan de voorwaarden voldoet. Indien dat zo is gan dan door naar stap 2, neem bij twijfel contact met ons op via het volgende adres: garanties@fietstassenwinkel.com.

Op basis hiervan ontvangt u binnen 2 werkdagen een reactie. Indien het product inderdaad bij ons is aangeschaft en u aan de garantievoorwaarden voldoet dan ontvangen wij graag het product om de garantie af te kunnen handelen. Dit wil nog niet zeggen dat deze ook toegekend wordt.

Stap 2
- Download en print ons garantieformulier uit dat u via het PDF icoon hieronder of hier kunt vinden. Vul het formulier volledig in en sluit een kopie hiervan in bij de retourzending. U kunt uw product kosteloos bij ons afgeven of het gefrankeerd naar ons toesturen.

Garantieformulier in pdf.
pdf garantieformulier fietstassen

Rat Bikes / Fietstassenwinkel.com
T.a.v. Garanties
Dovenetelstraat 25 D
3053 JD Rotterdam
Nederland

De kosten voor de zending zijn voor uw rekening, zorg dus voor voldoende frankering. Wij nemen geen ongefrankeerde zendingen aan!


Stap 3
Zodra wij uitsluitsel hebben over uw garantieclaim informeren wij u en wij sturen u het product kosteloos op of u kunt deze bij ons afhalen.

Voorwaarden garanties
1. Wij geven de fabrieksgarantie aan u door. Op basis van deze garantiebepalingen wordt de garantie beoordeeld. Onze eigen aanvullende garantiebepalingen kunt u vinden als artikel 16 en 17 in onze algemene voorwaarden.