Telefoon +31 10 737 12 19

Welkom bij Fietstassenwinkel.com

Over ons

Over Fietstassenwinkel.com

Ortlieb Specialist over ons /></p>
<p style=

Fietstassenwinkel.com is een onderneming van het bedrijf Rat Bikes. Rat Bikes is sinds 2008 de online specialist in sportieve fietsen en hoogwaardige accessoires. Al sinds lange tijd zijn wij zelf enthousiast en overtuigd van de absolute topkwaliteit van Ortlieb, daarom hebben we nu naast onze fietsverkoop ook deze webshop geïntroduceerd om u een zo compleet mogelijk aanbod te bieden van dit topmerk.

Over het merk Ortlieb en de producten.

Ortlieb tassen zijn een absoluut begrip onder zowel fietskoeriers als ook bij fanatieke vakantiefietsers. Naast tassen voor fanatieke fietser heeft het Duitse kwaliteitsmerk zijn assortiment in de loop der tijd uitgebreid en biedt nu voor iedereen die waarde hecht aan een tas die zijn spullen maximaal beschermt, of gewoon simpelweg een mooie tas zoekt, een prima oplossing.

Ortlieb biedt een groot assortiment aan waterdichte en duurzame outdoor producten, zoals fietstassen, rugzakken, koerierstassen, bagagezakken, motortassen, fototassen, documententassen, waterbuidels en EHBO sets. Karakteristiek voor Ortlieb is de hermetische sluiting van de produkten, zoals de rolsluiting en de TIZIP sluiting. De Ortlieb producten hebben in de loop der tijd zeer veel onderscheidingen ontvangen voor zowel ontwerp als kwaliteit en worden gemaakt in Duitsland.

Over het bedrijf achter deze webshop.

Deze webshop is een onderneming van het bedrijf Rat Bikes. Sinds 2008 zijn wij actief met ons eigen fietsmerk vanuit ons bedrijf in Rotterdam. Wij zijn zelf enthousiaste fietsers van jongs af aan. Onze visie is dat de fiets veel meer is dan een praktisch vervoermiddel. Op de fiets verandert de stad in een grote speeltuin, de polder in ontspanning en de bergen in grote uitdagingen. Of je nu op de fiets zo snel mogelijk door het verkeer raast of ontspannen langs winkels en terrasjes cruised, de fiets zorgt altijd voor een glimlach op je gezicht.
Bij ons bent u aan het goede adres voor een passend advies, kwaliteitsproducten en de laagste prijzen.

Mocht u meer willen weten, aarzel dan niet maar neem gerust contact met ons op.Wij helpen u graag.

Bedankt voor uw bezoek.

Emile Verhagen
Eigenaar Rat Bikes / Fietstassenwinkel.com