Ortlieb Day-Shot

Ortlieb Day-Shot, waterdichte cameratas
Uitverkocht
€ 226,90
Elders nog voordeliger dan onze scherpe prijs? Ja

Ortlieb Day-Shot

Niet alleen beroepsfotografen weten deze flexibele, draagbare fotoassistent te waarderen. Hij beschermt de kwetsbare uitrusting betrouwbaar tegen stof, vocht en stoten.

De Ortlieb Day-Shot fotorugzak met zijn PU-gecoat Nylon-weefsel biedt ruim plaats aan een omvangrijke foto-uitrusting, alsmede aan proviand en kleding. In het waterdichte binnengedeelte kunnen een spiegelreflex met zoomobjectief, twee extra objectieven (groothoek tot standaard), een kleine telelens, een flitser en zelfs een 10-inch notebook worden ondergebracht.

In de binnenvakken van de klep is er ruimte voor toebehoor, zoals geheugenkaarten, accu's, filters en meer. Door tal van bevestigingsmogelijkheden kunnen ook buiten op de rugzak uitrustingsstukken worden aangebracht.
De Ortlieb Day-Shot biedt met twee schouderbanden en een rugdraagsysteem volop draagcomfort. Van de twee schouderbanden kan er aan de rugzak worden weggeruimd terwijl de andere dan schuin over de borst wordt omgelegd. Op die manier kan de fotorugzak ook voor het lichaam worden gedragen. Duikt dan het lang gezochte motief op, dan is de camera ook via de zijkant van de rugzak razendsnel onder handbereik, dankzij de bijna rondom verlopende, waterdichte TIZIP-ritssluiting.

Ook voor het snel verwisselen van een objectief hoeft de rugzak niet meer neergezet te worden. En in volle actie is hij bovendien een stabiele steun voor opnamen zonder bewegingsonscherpte.

Maten
hoogte: 50 cm
breedte: 31 cm
diepte: 20 cm
gewicht: 2050 gram.
volume: 21 ltr
Vermelde maten zijn binnenmaten

Gegevensblad in PDF

  ortlieb day shot data


Kenmerken
Materiaalsoort nylonweefsel met PU coating
Materiaal PS42 /R
Stofdichtheid Volledig beschermd (IP6x)
Waterdichtheid Volledig Waterdicht (IPx7)
Uw Vraag : Ortlieb Day-Shot
Stel als eerste een vraag.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ortlieb Day-Shot
Vragen?