Bagagezak PS10

Superlichte en flexible Ortlieb Bagagezak PS10
Beschikbaar
Vanaf € 9,95
Elders nog voordeliger dan onze scherpe prijs? Ja

Ortlieb PS10 bagagezakken

De Ortlieb PS10 bagagezakken. Zelfs de slimste bagage biedt nauwelijks aanpasbare binnenruimte. Dus komt het meer dan eens voor dat de professionele inpakker een uitrusting naar categorie in kleine plastic zakken stopt.

Ortlieb komt nu met een beter alternatief, dat niet alleen natuurvriendelijk, maar ook betaalbaar is: de superlichte bagagezakcollectie in zeven grootten en vier kleuren maakt een overzichtelijke en zeer flexibele indeling van de bagageruimte mogelijk.
De zeer nauwkeurige planningsmogelijkheden zijn nauwelijks te overtreffen: voor elke zak wordt de inhoud in liters aangegeven. Zo kunt u in een greep de reisapotheek uit uw rugzak toveren of gericht uw droge sokken te voorschijn halen.

Het waterdichte omhulsel in het zeer lichte nylonweefsel PS 10 zorgt niet alleen voor droogte waar genaaide fietstassen of rugzakken niet waterdicht blijken, maar verrast ook nog eens aan alle kanten door zijn doordachte functies: aan het verstevigde en ronde uiteinde in het knikbestendige en slijtvaste PS 17-weefsel biedt de brede bodemlus hulp bij het leegmaken van de zak.

U moet het boveneinde na het vullen minstens driemaal omrollen, de steeksluitingen in elkaar steken en zie daar: handiger en beter ingedeeld bestaat niet.

Maten op basis van 1,5 liter. Voor een overzicht van alle maten klikt u op de PDf icoon 'Gegevensblad in PDF'
Hoogte: 8 cm
Omvang: 38.3 cm
Diameter: 12.2 cm
Gewicht: 28 g.
Volume: 1.5 l.

Voor de overige maten kunt u de PDF bekijken
door op de PDF icoon hieronder te klikken.

Gegevensblad in PDF   ortlieb bagagezak ps10
Kenmerken
Materiaalsoort nylonweefsel met PU coating
Materiaal PS10
Stofdichtheid Volledig beschermd (IP6x)
Waterdichtheid Waterdicht (IPx4)
Uw Vraag : Bagagezak PS10
Stel als eerste een vraag.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bagagezak PS10
Vragen?