Waardering:
92% of 100
Ortlieb
Ortlieb Back-Roller High Visibility Fietstas Enkel
Levering in 1 / 2 dagen
Vanaf € 115,85

Ortlieb Back-Roller High Visibility Fietstas Enkel

Deze los verkochte Ortlieb Back Roller High Visibility tas (1 stuk in de levering) is naar keuze links of rechts op de bagagedrager te monteren. 

De Ortlieb Back Roller High Visibility tassen vervullen een voortrekkersrol als het gaat om het meenemen van bagage op de fiets. De Ortlieb Back Roller werd de afgelopen jaren niet alleen intensief door outdoor- en vaktijdschriften getest en zonder uitzondering aanbevolen, maar ook over de hele wereld door ambitieuze fietsers op alle mogelijke manieren op de proef gesteld.

De Ortlieb Back Roller High Visibility tassen kunt u rechts of links op de bagagedrager monteren om zo uw bagage optimaal beschermd te transporteren. Het robuuste materiaal kan heel wat hebben en de Ortlieb High Visibility tassen bieden ondanks het extreem lage eigengewicht voldoende opbergruimte, niet alleen voor fietstochten maar ook voor dagelijks gebruik in uw eigen omgeving. De hermetische rolsluitingen, de schouderriem en het Ortlieb Quick-Lock 2.1 systeem zijn hét bewijs, dat ongecompliceerde oplossingen vaak de meest bruikbare zijn.

Of u nu op een bospad fietst of door de woestijn, door een ravijn moet navigeren of een rivier moet oversteken, het uitermate degelijke buitenmateriaal heeft zich bij vele beproevingen bewezen. Het is niet verwonderlijk dat deze bagageoplossing voor alle weersomstandigheden meerdere malen om het volgende door de vakpers is onderscheiden: hermetische rolsluitingen, een schouderriem en het Ortlieb Quick Lock 2.1 systeem.

De Ortlieb Back-Roller tassen behoren tot de populairste fietstassen van Ortlieb en staan er voor garant dat al uw spullen niet alleen optimaal worden beschermd tegen water en stof, maar ook altijd onder handbereik zijn.

High Visibility techniek
De High Visibility lijn Ortlieb tassen zijn gemaakt van PU gecoat cordura met reflecterend garen. In het donker werkt de Ortlieb tas als een grote reflector en maakt fietsen een stuk veiliger.

Het Quick Lock 2.1 systeem

Het Quick Lock 2.1 is gebaseerd op het vertrouwde 2.0 systeem maar nu verder verstevigd en met nieuwe inzetstukjes voor buizen met 16, 12, 10 en 8 mm buizen.

Kenmerken van de Ortlieb Back-Roller High Visibility fietstassen
• Van polyester weefsel
• Quick-Lock2.1-bevestigingssysteem
• Reflectoren
• Los binnenzakje voor kleine spullen
• Meegeleverde draagriemen

Extra Informatie:
De Ortlieb Back- en Front-Roller kunnen met de Ortlieb Rack-Pack (24 of 31 liter uitvoering) op de bagagedrager van het achterwiel worden gecombineerd. Zo kunnen ook tent, slaapzak en isomatje mee - en wel waterdicht.

Maten
- Hoogte: 42 cm
- Breedte boven: 32 cm
- Bredte onder: 23 cm
- Diepte: 17 cm
- Volume: 20 liter
- Gewicht: 840 gram


Gegevensblad in PDF

  backroller high visibility gegevens


Handleiding in PDF

  backroller high visibility  handleiding

 

Kenmerken
MateriaalsoortCordura met eenzijdige PU coating
MateriaalPS50CX
StofdichtheidVolledig beschermd (IP6x)
WaterdichtheidWaterdicht (IPx4)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ortlieb Back-Roller High Visibility Fietstas Enkel
Uw waardering
Vragen
Geen vragen
Zelf een vraag stellen?
Vragen?