Telefoon +31 10 737 12 19

Welkom bij Fietstassenwinkel.com

Evoc Sports

Evoc Sports is hier bij Rat Bikes 1 van onze favoriete merken door de combinatie van hoogwaardige materialen, de 'look', de Duitse degelijkheid en de aandacht voor veiligheid.

Evoc is een Duits merk opgericht in 2008 door Bernd Stucke, Holger Feist en Jan Sallawitz. Niet alleen zijn zij de oprichters van Evoc Sports maar ook zijn ze nog dagelijks zelf in de outdoor actief om hun eigen producten te testen.

Hieronder het verhaal van Evoc Sports in hun eigen woorden.

Het verhaal van Evoc Sports.
Samen hebben we de wereld bereisd voor vele jaren en daarbij zijn we constant op zoek naar perfecte paden en de beste afdalingen. We hebben vele fantastische plekken ontdekt op zelfs de meest afgelegen plaatsen op deze planeet.

Het was niet altijd gemakkelijk om de juiste uitrusting te vinden voor onze reizen. Het was bijzonder moeilijk om rugzakken en tassen op de markt te vinden die aan onze eisen voldede. Dus onze oplossing was om ze zelf te maken!

Dit is hoe Evoc Sports begon met het ontwikkelen en produceren van tassen die aan onze eisen voldeed, in eerste instantie alleen voor onszelf en onze vrienden.
Het resultaat was een reeks van hoge kwaliteit tassen, geavanceerde producten met verfijnde details en slimme functies - die er ook goed uitzagen. Wat we niet hadden verwacht was het toenemende aantal mensen dat onze Evoc Sports spullen wilden.

Dus, in 2008, was het idee van de oprichting van ons eigen bedrijf geboren.

Sindsdien is er veel veranderd voor ons, en tegelijkertijd heel weinig. We blijven ons richten op compromisloze kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid op het gebied van design, comfort en veiligheid. We reizen nog steeds de wereld zo veel als we kunnen met onze sportartikelen.

Daarbij testen we al onze producten zelf en we hebben veel tijd en energie te investeren in het optimaliseren van onze oplossingen tot in de kleinste details.

We communiceren onze passie voor de sport en voor wat we doen in elk product. Dat is de reden waarom Evoc Sports producten altijd een beetje meer zijn dan alleen onderdelen van de uitrusting.