Chrome Industries

Chrome Industries zijn de schoudertassen / koeriertassen die we zelf in gebruik hebben voor dagelijks gebruik. Deze tassen zijn onberispelijk afgewerkt, van de hoogste kwaliteit en zitten perfect. Populair onder fietskoeriers en reizigers voor hun duurzaamheid.

De Chrome Industries tassen zijn een investering waar je absoluut geen spijt van zult krijgen

Chrome Industries Manifest

Bijna twee decennia geleden wer de eerste Chrome Industries tas gemaakt met een juki naaimachine, enkele meters van Cordura®, militaire kwaliteit dekzeil en de Commitment om bombproof kwaliteit tassen te maken.

Vanaf het begin heeft de 'drive' naar eenvoudige, handige en vindingrijke oplossingen Chrome Industries ertoe geleid om de originele tas te maken met de veilige gordelsluiting.

Dankzij innovaties zoals de iconische snelsluiting, een belasting stabiliserende band en dubbele wand constructie werd de Chrome Industries tas de keuze voor fietskoeriers over de hele wereld.

In de afgelopen 20 jaar heeft Chrome Industries nooit getwijfeld over het doel om bruikbare en duurzame tassen te maken. De Chrome Industries tassen zijn er voor professionele koeriers, freestyle rijders en alle andere stedelingen die in de stad wonen, werken en leven.

Chrome Industries staat voor stedelijke mobiliteit. Chrome Industries maakt eenvoudige en functionele tassen met industrie kwaliteit materialen en werkende handige functies de fiets en in de bar.

Vragen?