CamelBak Skyline

CamelBak Skyline
Beschikbaar
Vanaf € 88,00 Normale Prijs € 134,95

CamelBak Skyline

De CamelBak Skyline is een relatief nieuwe tas binnen de CamelBak Low Rider serie. De tassen in de CamelBak Low Rider serie zijn speciaal ontworpen voor maximale stabiliteit en het verlagen van het zwaartepunt van de rijder. De Low Rider serie vervangt de succesvolle eerdere CamelBak Lumbar-serie.

De CamelBak Skyline is ideaal voor gebruik tijdens het mountainbiken. Bij deze tas is de drinkzak aan de onderzijde van de tas geplaatst. Daardoor wordt het gewicht van het water op de heupen gedragen in plaats van achter op de rug en op de schouders. Naast dat het water en dus het zwaartepunt hierdoor zo laag mogelijk ligt, geef dit als voordeel dat je een groot vak in de tas overhoudt voor spullen. De Skyline-tassen bevatten het XV-paneel, een meerlaags schuimelement dat goede crossventilatie geeft.

De Skyline heeft een inhoud van 10 liter inclusief drie liter drinkzak en bevat diverse opberg- en ophangmogelijkheden, bijvoorbeeld voor het vastmaken van je fietshelm. De Skyline is verkrijgbaar in een blauw/zwarte en een rode variant.

Kenmerken

- 980 gram
- 70d / 210d nylon / 210HT nylon
- ultra light mesh
- torso hoogte 40 cm

Kenmerken
Voor Sport Downhill / Freeride, Fietsen, Mountainbike, Multi Sport, Fietsen , Wandelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:CamelBak Skyline
Uw waardering
Uw Vraag : CamelBak Skyline
Stel als eerste een vraag.
Vragen?