Basil Portland Front Carrier + Edge Aluminium

Basil
Basil Portland Front Carrier + Edge Aluminum
Beschikbaar
Onze Prijs € 54,95 Normale Prijs € 79,99
Elders nog voordeliger dan onze scherpe prijs? Ja

Basil Portland Front Carrier + Edge Aluminium


BASIL PORTLAND FRONT CARRIER, aluminium voordrager vintagestijl, rondom opstaande rand, lampmontage mogelijk, kroonstukmontage, ondersteuning door voorvorkbeugel (voor 12/13mm assen), bevestigingsband, max 10kg, past op 26+28 fietsen, alu natural

BASIL PORTLAND FRONT CARRIER, aluminium voordrager vintagestijl, rondom opstaande rand, lampmontage mogelijk, kroonstukmontage, ondersteuning door voorvorkbeugel (voor 12/13mm assen), bevestigingsband, max.10kg, past op 26''+28'' fietsen, alu natural, 50408

Technische Specificaties

Merk: Basil
Groep: Drager
Type: PORTLAND
Maat: 26/28"
Categorie: 50408
Specificaties: VOOR MET RAND ALUMINIUM MAX. DRAAGVERMOGEN: 10KG VINTAGE
Kleur: ZILVER

INCH: 28
Materiaal: Aluminium
Categorie: Drager
Merk: Basil
Kleur specifieke: Alu naturel
Primaire basiskleur: Grijs
Type: Portland


Fabrikant Info

Basil is een eigenzinnige, zeer ervaren producent van multifunctionele, eigentijdse fietsmanden, fietstassen, transportdragers, accessoires voor kinderzitjes, zadeldekjes, regenkapjes en paraplu’s, in bij elkaar passende productseries.

De tot in detail perfect afgewerkte producten van het bedrijf kenmerken zich door de ontwikkeling van nieuwe toepassingen, die inspelen op (on)uitgesproken behoeften van consumenten en een gedurfd modieuze vormgeving. Juist daardoor staat Basil bekend als een producent die consumenten recht in het hart raakt. Dat wordt nog eens versterkt door het feit dat Basil met zijn producten het fietsgebruik stimuleert, en zo op een bijzondere manier vorm geeft aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

De waardering voor Basil werd ook in 2009 van diverse kanten kracht bijgezet. Het meest recent is de Eurobike Award voor de Basil d’Azur, een serie praktische en stoere fietstassen in beachclubstijl. Deze kenmerken zich door slimme en zeer ruime opbergoplossingen, verpakt in een modieus design. De Award werd begin september uitgereikt tijdens de jaarlijkse internationale beurs voor de fietsbranche Eurobike in het Duitse Friedrichshafen. 

Kenmerken
Maten zichtbaarUni
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Basil Portland Front Carrier + Edge Aluminium
Uw waardering
Uw Vraag :Basil Portland Front Carrier + Edge Aluminium
Stel als eerste een vraag.
Vragen?